CHINEES-INDISCH RESTAURANT HAPPY PALACE

CHINEES-INDISCH RESTAURANT HAPPY PALACE Voor Chinees eten op niveau!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2229 beoordelingen
24 jan 2022 om 22:03 Duurde 20 min langer als aangegeven had aanpassing gevraagd voor de koe lo yuk ivm allergie, was niet uitgevoerd. dus niet kunnen eten. daarnaast waren alle balletjes helemaal doorweekt, was echt super zompig en taai volgens mijn vader. Enorm jammer
24 jan 2022 om 21:06 We bestellen we vaker hier maar helaas word het eten steeds minder. ik ben niet zo van de negatieve recensies maar dit keer was het echt niet te eten. de bami was nattig en koud , de mihoen hetzelfde verhaal. Het vlees was "Oud" en Taai
22 jan 2022 om 5:54 Eten was lauw en na telefonisch contact werd er nog een x bezorgd duurde 2 uur voordat het kwam en wederom lauw koud en er ontbrak wat bij de bestelling weer contact gezocht met het restaurant maar de mevrouw die daar de telefoon beantwoord kon ik v
21 jan 2022 om 23:00 Al meerdere malen besteld en het was weer prima in orde.
18 jan 2022 om 20:02 Was erg lekker en snel bezorgd
16 jan 2022 om 17:18 Lekker eten is het zeker!
12 jan 2022 om 21:13 Sneller bezorgd dan verwacht, en het gekozen menu smaakte heerlijk. Zeer goede prijs/kwaliteit
10 jan 2022 om 19:14 super eten en op tijd en goed warm. Top
8 jan 2022 om 19:46 Bezorgtijd was 20 minuten langer dan aangegeven en nasi rames is heel iets anders dan wat zij leveren. Nasi, die goed was, met rundvlees en een stuk kip in dikke rode saus
1 jan 2022 om 20:45 Heb meer dan een uur op.me eten gewacht plus nog koud ook
28 dec 2021 om 19:55 Bruine nasi met kip, keurig op tijd, lekker en warm
26 dec 2021 om 9:08 Eten bleek niet goed te zijn, m'n man en ik hebben allebei voedselvergiftigingsklachten opgelopen. Zelfs zo erg dat we met 1e kerstdag niet konden genieten van het kerstmenu. Misschien dat hier nog wat aan gedaan kan worden mbv compensatie??