CHINEES-INDISCH RESTAURANT HAPPY PALACE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2696 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees-Indisch Restaurant Happy Palace. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 19:15 Ditmaal een beetje laat bezorgd, maar dat komt vast door de drukte op zaterdag. Verder prima gegeten.
18 apr 2024 om 11:33 Het kwam ruim 45 minuten later als de afgesproken tijd. Het is dat ik betaald had anders hadden ze4 het mogen houden. Dat het lang duurt ok maar zeg het dan kan ik iets anders verzinnen.
17 apr 2024 om 19:41 Precies op tijd en lekker
14 apr 2024 om 20:12 Heerlijk eten zoals wij gewend zijn! Van te voren besteld en netjes op tijd bezorgd!
14 apr 2024 om 20:06 Eten prima in orde , alleen de bezorging een ramp bijna 90 min wachten
14 apr 2024 om 15:56 Precies op tijd en lekker
13 apr 2024 om 14:59 Pricies op tijd en heel lekker
5 apr 2024 om 8:15 Dit kan echt niet! Ik had roti kipfilet besteld. Toen ik het bakje openmaakte was de masala saus vervangen door tjaptjoy saus! Ik had me zo verheugd op roti. Geen aanrader.
3 apr 2024 om 15:55 ik had gebakken banaan tomatensoep en bami met satesaus besteld de soep was goed banaan waren deeg ballen en de bami was nasi me man had honger dus heeft de nasi maar gehouden lol
2 apr 2024 om 19:05 Eten was flauw, smaakte raar/niet hoe het hoort. Was absoluut niet lekker. Gelijk in de prullenbak gegooid en pizza’s in de oven gedaan, wij kregen het niet weg.
1 apr 2024 om 23:55 Precies op tijd en altijd lekker!
1 apr 2024 om 22:41 Eten ok. Geen hoogvlieger