HAPPY PALACE SCHIEDAM

HAPPY PALACE SCHIEDAM Voor Chinees eten op niveau!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1248 beoordelingen
9 dec 2018 om 23:28 Kwam een half uur te laat. De sausjes hebben allemaal dezelfde smaak. Etenswaar wel lekker
9 dec 2018 om 20:14 Wederom lang op onze bestelling moeten wachten! Korst van loempia was taai.
9 dec 2018 om 20:11 Was alleen jammer dat bijna al de pindasaus in het zakje zat en niet in de beker
9 dec 2018 om 19:24 Na het lezen van de vele slechte beoordeling toch het voordeel van de twijfel gegund,. Na ruim een uur en vijftig minuten gehoopt dat het wachten werd beloond,. Helaas was het eten (nog net) matig warm,. Qua smaak redelijk, maar kipgerecht te nat.....
5 dec 2018 om 19:57 1 1/2 gewacht op het eten. Kregen er oudbakken kroepoek bij. Niet de eerste keer zo lang moeten wachten maar wel de laatste keer wij bestellen hier niet meer.
5 dec 2018 om 19:47 Heb het zelf op moeten halen en het eten is ook niet geweldig!
3 dec 2018 om 19:16 Bestelling kwam na 2 uur pas aan. Toen ik naar het restaurant belde kreeg ik alleen maar te horen dat het onderweg was. Dit is helaas niet de eerste keer dat er zo lang gewacht moet worden. Laatste keer voor mij.
3 dec 2018 om 9:12 T duurt langer dan 1,5 uur, je wordt niet geïnformeerd & je dus gaat bellen om te vragen hoe of wat... te horen krijgt dat de bezorger is uitgevallen maar er 1 onderweg is en je me dan óók nog eens KOUD eten bezorgd voor dat geld... uitermate slecht!
2 dec 2018 om 19:30 Super lang gewacht gewoon bijna 4uur lang. Werd heel de tijd beloofd je eten is bijna klaar maar nee. Heb 4uur lang gewacht
28 nov 2018 om 21:37 lekker gegeten prima, bezorging iets te laat, excuses werden aangeboden, heel netjes maar had ook geen effect op de maaltijd die was nog goed warm
26 nov 2018 om 10:49 De slechtste chinees op thuisbezorgd.
22 nov 2018 om 21:18 Alles was koud en de bami nat en niet te eten beetje jammer weer