HAPPY PALACE SCHIEDAM

HAPPY PALACE SCHIEDAM Voor Chinees eten op niveau!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1510 beoordelingen
10 okt 2019 om 7:49 Zoals altijd in een woord Heerlijk!!
6 okt 2019 om 13:25 Het eten was heerlijk maar het heeft ruim 1,5 uur geduurd voordat het eten er was.
5 okt 2019 om 18:32 Heel erg snel bezorgd en lekker gegeten. Dank!
3 okt 2019 om 18:28 Wij bestellen vaker bij dit restaurant. alleen maandag was het echt slecht. Lange wachttijd. Onfatsoenlijk te woord gestaan. Tomatensoep was met water aangelengd. Babi Pangang was niet lekker.
2 okt 2019 om 19:44 had bami en nasi loempia, was koud niet ver genoeg door gebakken dos slap en niet knapperig. en de olie liep eruit waardoor de rijst pap is geworden. tweede slechte ervaring achter elkaar ga dus verlopig niet meer bestellen. jammer want ben al jaren klant
1 okt 2019 om 4:23 Nadat wij hadden gebeld om re vragen waar ons eten bleef werd het na 15min bezorgd. En toen moesten wij het eten weer opwarmen. Mijn vrouw was er niet zeker meer van omdat het lang duurde of ze wel open waren om 20.00 stond er al gesloten raar maar wel op
29 sep 2019 om 22:17 Gewoon vet te laat. De bezorger heeft geen woord gezegd.
29 sep 2019 om 10:49 Bijna 2 uur gewacht, na een uur nog gebeld wanneer het kwam. Uiteindelijk lauw eten.
27 sep 2019 om 20:35 Was lekker
25 sep 2019 om 20:51 Redelijk
21 sep 2019 om 22:25 Gebeld naar 65 min werd netjes verteld dat het iets later was maar de bezorger gaf niks door enkel en blik van “ hier hebt je het..”
21 sep 2019 om 18:12 Goede service, en eten, snelle levering.